Filter
Бакалавърски програми
Испания Valencia Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Архитектурни проучвания Valencia. Научете повече за бакалавриати по Архитектурни проучвания в Valencia тук!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Като трета по големина град в Испания, Valencia се намира в Общността Valencia. Това е търговска пристанищен град с над 1 млн. жители. Той има богата култура, няколко забележителности и музеи. Той има над 4 университета.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Valencia. Запишете се за бакалавриат в Valencia. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Valencia!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Valencia

Степени
Място
Испания
Valencia
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Universidad Europea

В Училището по архитектура на Universidad Europea обучаваме архитекти, готови да отговорят на нуждите на обществото и пазара на труда чрез напречното включване в учебния ... [+]

В Училището по архитектура на Universidad Europea обучаваме архитекти, готови да отговорят на нуждите на обществото и пазара на труда чрез напречното включване в учебния план на принципите и знанията, свързани с устойчивостта и околната среда, достъпността , интернационалност, комуникационни умения (на испански и английски език), управление на бизнеса или ефективно използване на нови технологии... [-]

Испания Valencia Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón
Запитване на информация
испански,Английски
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски