BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Италия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Италия!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Италия. Запишете се за бакалавриат в Италия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

3 резултата за Архитектурни проучвания, Италия Filter

бакалавър в архитектурен науката

Mediterranea University of Reggio Calabria
Бакалавриат
Окт. 2021
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

На 1-ви цикъл Специалност (бакалавърска степен) в "Архитектурно науката" е предназначена за развиване на професионална фигура на Junior архитект, който участва в планирането, ...

Научете повече

Архитектура Рим: Здраве и безопасност на хората във вечния град

University Of Washington - Rome Center
Бакалавриат
Окт. 2021
Италиански
Кампус

Програмата ще изследва историческото и съвременното въздействие на кризисни моменти, с особен акцент върху системи от инфраструктура и настаняване, които осигуряват здравето и ...

Научете повече

архитектура

Kore University Of Enna (UKE)
Бакалавриат
Окт. 2021
Италиански
Кампус

Архитектурата винаги е била задължителна за Италия и Каталуния. Поради тази причина курсът за бакалавърска и магистърска степен по архитектура е международен курс, при който е ...

Научете повече