BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Катар. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Катар!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Има много причини, които биха могли да те виждам да учат или да посетите този регион на страната, Азия, Катар. От топъл климат до спортни дейности, хората идват да се насладят на добри времена в Азия, докато в страната. Висшето образование се счита, че са от високо качество. Катар предлага множество програми да следват включително американски, английски, френски и испански език. Входът е от академичен подбор и е отворена за всички граждани на студент.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Катар. Запишете се за бакалавриат в Катар. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Катар Filter

Бакалавър по архитектура (B.Arch.)

Qatar University
Бакалавриат
16 Авг. 2020
<
Редовно
<
5 години
Английски
Кампус

Програмата е петгодишна програма, включваща две задължителни летни сесии на практическо обучение. Програмата има за цел да възпита критичното мислене на учениците и да развие ...

Научете повече