BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Кипър. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Кипър!

Бакалавърската степен е първия етап за висше образование. Тя се присъжда на тези, които решат да следват в съответна програма от три до седем години. Бакалавърските програми може да се намерят по различни дисциплини и специалности, включително по изкуства и науки.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Висшето образование в Кипър се провежда в петте общи международни езици а именно: английски, френски, португалски, турски, гръцки и китайски. Това е решила проблемите на езиковите бариери в тези висши учебни заведения дори позволява на чуждестранни студенти да търсят висше образование в страната.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Кипър. Запишете се за бакалавриат в Кипър. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Кипър Filter

Бакалавър по архитектура

BAU Bahcesehir Cyprus University
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Целта на този факултет е да обучи архитекти и инженери, които са в състояние да отговорят на изискванията на ерата, които вземат предвид човешките, природните и структуриранит ...

Научете повече

Бакалавър и диплома по архитектура

Neapolis University Pafos
Бакалавриат
Окт. 2020
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;5 години
30 Септ. 2020
Английски
Гръцки
Кампус

Програмата в областта на архитектурата предлага бакалавърска степен след четири години редовно обучение и диплома по архитектура след пет години редовно обучение. ...

Научете повече