BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Литва. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Литва!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Литва. Запишете се за бакалавриат в Литва. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Литва Filter

Бакалавър по архитектура (интегрирани изследвания: бакалавър и магистър)

Kaunas University of Technology
Бакалавриат
01 Септ. 2021
<
Редовно
<
5 години
31 Юли 2021
Английски
литовски
Кампус

Нашите студенти се учат с помощта на съвременни технологии и знания за исторически, естетически, социално-културен и екологичен контекст. Завършилите KTU стават архитекти, кои ...

Научете повече

Бакалавър по архитектура

Vilnius Gediminas Technical University
Бакалавриат
01 Септ. 2021
<
Редовно
<
5 години
15 Юли 2021
Кампус

Целта на програмата за обучение по архитектура е да образова социално отговорен, непрекъснато усъвършенстващ се архитект с голяма ерудиция, който в сътрудничество със специали ...

Научете повече