BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Обединени Арабски Емиерства. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Обединени Арабски Емиерства!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

В Обединените арабски емирства, понякога нарича просто емирства или ОАЕ, е една арабска страна в югоизточната част на Арабския полуостров на брега на Персийския залив, граничи на изток Оман и Саудитска Арабия на юг, както и споделяне на морските граници с Катар и Иран.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Обединени Арабски Емиерства. Запишете се за бакалавриат в Обединени Арабски Емиерства. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

3 резултата за Архитектурни проучвания, Обединени Арабски Емиерства Filter

BA (Hons) в архитектурата

Heriot-Watt University Dubai
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата предоставя задълбочено обосноване на темата за архитектурата, включително портфолио от дизайнерски, технически и теоретични курсове, обхващащи всички аспекти на арх ...

Научете повече

бакалавър в областта на архитектурата

American University of Ras al Khaimah
Бакалавриат
<
Редовно
<
5 години
Английски
Кампус

Архитектурата е както на процеса и продукта на планирането, проектирането, и изграждане на сгради и други физически структури. ...

Научете повече

Бакалавър по архитектура

American University of Sharjah
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
5 години
Английски
Кампус

Нашата бакалавър по архитектура програма е първата програма по рода си извън Северна Америка, за да се предостави акредитация от Националната Архитектурно акредитация съвет (N ...

Научете повече