BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Румъния. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Румъния!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Румъния. Запишете се за бакалавриат в Румъния. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Румъния Filter

бакалавър и интегриран майстор - архитектура

Spiru Haret University
Бакалавриат
<
Редовно
<
6 години
Английски
Кампус

Архитектурното оформление I, II Архитектурно проектиране, проучване на форма и състав I, Изследване на форма ...

Научете повече