BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Русия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Русия!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Русия. Запишете се за бакалавриат в Русия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Русия Filter

Бакалавър по изкуства (отличия) в дизайн на осветление за архитектура

Rose Bruford College of Theatre and Performance
BA
21 Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Дизайнът за архитектура и изградената среда все повече се ангажира не само с физическите структури, но и с опита на жителите и потребителите на сгради и пространства. Налице е ...

Научете повече

Семестър по строителство и архитектура в Москва

Moscow State University of Civil Engineering (MGSU)
BSc
Септ. 2020
<
Редовно
31 Авг. 2020
Английски
Руски
Кампус

Присъединете се към нас при една вълнуваща възможност да прекарате семестъра си в чужбина във водещия руски университет за строителство и архитектура! ...

Научете повече