BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Архитектурни проучвания Франция. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Архитектурни проучвания в Франция!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Бакалавриат Архитектурни проучвания Франция. Запишете се за бакалавриат в Франция. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

3 резултата за Архитектурни проучвания, Франция Filter

Бакалавър по вътрешна архитектура и дизайн

Academie Charpentier
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Френски
Кампус

Интериорният дизайнер често работи върху съществуващата архитектурна ситуация. Те могат да включват частни къщи или апартаменти, но също и колективни пространства като летище ...

Научете повече

бакалавър вътрешна архитектура и дизайн на продукта

LISAA Paris
Бакалавриат
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Това разбира се подготвя студентите да станат специалисти в мебели и обект дизайн, от проектирането на интериорни пространства, за сценография, създаването на културни простра ...

Научете повече

Възстановяване на наследството

L’école de Condé
Бакалавриат
Септ. 2021
Френски

Центърът за културно наследство е да обучава млади специалисти с мисия да опазват, опазват и повишават осведомеността за наследството. Тези бакалавърски и магистърски курсове ...

Научете повече