Filter
Бакалавърски програми
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Бакалавър Архитектурни проучвания Южноафриканска Република Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Бакалавър Архитектурни проучвания Южноафриканска Република Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Архитектурни проучвания, Южноафриканска Република

Други възможности в тази научна област:
University of Johannesburg

Тази квалификация е предназначена за студенти, специализирани в областта на планирането на градско и регионално развитие, работещи в правителствения и неправителствения с ... [+]

След успешно завършване на националната диплома, кандидатите могат, при спазване на приложимите програмни разпоредби, да се регистрират за бакалавърска степен по технологии (Baccalaureus Technologiae –BTech). BTech изисква минимум една година допълнително проучване.

Степен на BTech в съответната област на изследване ще бъде предоставена на кандидатите след успешно приключване на всички теоретични изисквания.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Johannesburg

Тази програма има за цел да представи кандидати за регистрация като старши архитектурни технолози, категория за регистрация на средно ниво, определена от Южноафриканския ... [+]

BTech Honors Архитектурна технология (приложен дизайн)

Тази програма има за цел да представи кандидати за регистрация като старши архитектурни технолози, категория за регистрация на средно ниво, определена от Южноафриканския съвет за архитектурна професия (SACAP). Програмата носи акредитация на SACAP, RIBA и CAA, част 1.

Програмата се фокусира върху архитектурния дизайн, теорията на дизайна и разработката на дизайна и е предназначена предимно за студенти, които по време на дипломата си са проявили талант за дизайн и желаят да развият тази способност с оглед да се регистрират като професионални старши архитектурни технолози. или да продължат с проучвания, за да се квалифицират като професионални архитекти или които желаят да практикуват независимо.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски