$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Аудиовизуална комуникация Santander. Научете повече за бакалавриати по Аудиовизуална комуникация в Santander тук!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.A Бакал… Научете повече

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

A Бакалавърска степен по аудиовизия съобщението се занимава с използването на средства за комуникация и нейното теоретично и практическо разбиране. Студентите ще се запознаят с производството на аудио, журналистика, уеб и видео. Степента отваря кариера в производството консултации, видео и аудио, видео филми, документални филми и реклами.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Бакалавриат Аудиовизуална комуникация Santander. Запишете се за бакалавриат в Santander. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Santander!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Испания
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Испания

Аудиовизуалната индустрия продължава да бъде една от най-бързо развиващите се в света. Културното и икономическо въздействие, което медиите като телевизия, кино и нови мултиме ... +

Аудиовизуалната индустрия продължава да бъде една от най-бързо развиващите се в света. Културното и икономическо въздействие, което медиите като телевизия, кино и нови мултимедийни продукти генерират в съвременните общества, е очевидно. С ускорения напредък на информационните и комуникационни технологии в аудиовизуалния сектор се появиха нови канали и услуги и необходимостта от разработване на нови стратегии за задържане на аудиторията и взаимодействие с другите. -
Бакалавриат
Редовно
8 семестри
испански
Кампус