Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Dhaka тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Бангладеш е сред страните с стар, но системата за качество на висшето образование. В страната има 50 публични висшите учебни заведения и над 100 частни институции. Това не само е включен висшето образование да бъдат достъпни, но и увеличава нивото на качеството.

Дака има различни публични и частни висши учебни заведения, Дака университет води в челните редици.Също така, има международни университети, където студентите могат дори да имат достъп до глобални учебните програми

Бакалавриат Dhaka. Запишете се за бакалавриат в Dhaka. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

бакалавър в киното и телевизията

Canadian University of Bangladesh
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Бангладеш Dhaka

Кино и телевизионна програма дава на студентите златна възможност да се научат на разнообразни аспекти на телевизионна журналистика, телевизионна продукция и правенето на филми и критика.

Средно-специално на правото

Canadian University of Bangladesh
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Бангладеш Dhaka

Академични програми насърчават вълнуваща академична среда с студент-преподавател интерактивна среда, практически подходи за обучение и разнообразни преживявания. Кратко представяне на програмите е представена тук.