Bakalavarski-programi.com

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Бангладеш тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Бангладеш има регулиращ орган, наречен университет стипендии Комисията на Бангладеш, който контролира 34 държавни университета и 60 частни университети. Тя "е основната цел е да се гарантира, че образователните институции предлагат качеството на образованието. Те също така гарантират, че на студента култура, се спазва във всички висши учебни заведения.

Бакалавриат Бангладеш. Запишете се за бакалавриат в Бангладеш. Научете цялата информация за програмите, контактирайте университетите в Бангладеш тук!

Резултати Filter

BA in Politics, Philosophy and Economics Program

Asian university for women
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Бангладеш Chittagong

бакалавър в киното и телевизията

Canadian University of Bangladesh
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Бангладеш Dhaka

Кино и телевизионна програма дава на студентите златна възможност да се научат на разнообразни аспекти на телевизионна журналистика, телевизионна продукция и правенето на филми и критика.

Средно-специално на правото

Canadian University of Bangladesh
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Бангладеш Dhaka

Академични програми насърчават вълнуваща академична среда с студент-преподавател интерактивна среда, практически подходи за обучение и разнообразни преживявания. Кратко представяне на програмите е представена тук.