BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Гент тук

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Белгия предлага пазарно ориентирана по-висока степен на образование, който се основава на умения и иновации. Страната "и висшите учебни заведения предлагат интерактивно в същото време изследвания ориентирани висше образование преди присъединяването към пазара на труда.

Гент е много известен в много неща. Образование-мъдрите, най-добрите висши учебни като Gent University са базирани тук. В оживен град е бил заплетени от различни университети и центрове.

Бакалавриат Гент. Запишете се за бакалавриат в Гент. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър в бизнеса

Artevelde University of Applied Sciences
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Имате ли страст към езиците и хората? За всичко, което е свързано с дигиталния свят? Искате ли да разширите хоризонтите си и да излезете извън зоната на комфорт? Светът е ваша ...

Научете повече

Бакалавър по международен бизнес мениджмънт

Artevelde University of Applied Sciences
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Мечтаете ли за международна кариера? Искате ли да разширите хоризонта си? Амбициите ви достигат ли извън границите на вашата страна? Тогава нашата бакалавърска степен по Между ...

Научете повече