Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Brussels тук

Студенти от цял ​​свят избират Брюксел като местоположението им за висше образование. A бакалавър в Брюксел включва уникална европейска култура в академичните среди, като се поддържа глобална перспектива. A бакалавър по програмата в Брюксел ще предостави предизвикателство и стимулиращ опит живот.

Бакалавър в Брюксел използва специализирани програми, за да отговарят на нуждите на отделните студенти. Опции на програмата за бакалавърска степен в Брюксел са на пълно работно време, на непълно работно време, на територията на колежа, онлайн и дистанционно обучение. Има много области, които могат да предложат отлични академични възможности, като например здравеопазването, бизнеса, научните изследвания и развитието, развиващите се пазари, математиката и много други. Програма структури са различни, но имат сходни елементи като курсова работа, използване на информационните технологии, лекции, работни групи и симулации случай.

Ако и вие обмисляте бакалавър в Брюксел, преминете през програми долу, за да научите повече за възможностите, които чакат за вас!

Резултати Filter

бакалавър по журналистика - преподава на френски език

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Франция Paris Белгия Brussels Алжир Algiers Мароко Casablanca Тунис Tunis Lille Камерун Douala Сенегал Dakar + още 13

Тази програма се преподава френски език.

Бакалавър по бизнес-проучвания

United International Business Schools
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 години Февруари 2020 Швеция Zürich Белгия Antwerp Испания Barcelona Brussels Madrid Япония Tokyo Холандия Amsterdam Италия Milan Geneva + още 14

Бакалавърът по бизнес науки се състои от 180 европейски кредити (ECTS) и отнема 3 или 4 академични години от 9 месеца редовно обучение за завършване (съответно до 9 - 12 четвърти), в зависимост от избрания курс и интензивност. Общият брой на часовете за контакт е 1800. Курсовете са насрочени между понеделник и петък, най-рано между 9 и 19 часа и се провеждат изцяло на английски език.

Бакалавър по либерални изследвания

European College for Liberal Studies
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Септември 2019 Испания Barcelona Белгия Brussels Madrid Швеция Zürich Япония Tokyo Antwerp + още 8

BLS - бакалавър по либерални изследвания (180 кредита)

Бакалавър по социална екология

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Белгия Brussels

Бакалавърската в социалната екология е организирана на три години на обучение, през деня. В Сес е необходимо (или равностойността на диплома за завършено средно или бакалавърските програми).

бакалавър фотография

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Кампус Редовно обучение 6 семестри Септември 2019 Белгия Brussels

Фото- или видеоматериали нападне все повече и повече ни ежедневие. Това производство може да се гарантира само от компетентни техници!

Бакалавър (AD) PR

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Кампус Редовно обучение 6 семестри Септември 2019 Белгия Brussels

Интерфейс между ръководството и вътрешна и външна публика, служителят по връзки с обществеността, е отговорен за управлението на имиджа на организацията чрез създаване и проектиране