Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Ghent тук

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Белгия предлага пазарно ориентирана по-висока степен на образование, който се основава на умения и иновации. Страната "и висшите учебни заведения предлагат интерактивно в същото време изследвания ориентирани висше образование преди присъединяването към пазара на труда.

Гент е много известен в много неща. Образование-мъдрите, най-добрите висши учебни като Gent University са базирани тук. В оживен град е бил заплетени от различни университети и центрове.

Бакалавриат Ghent. Запишете се за бакалавриат в Ghent. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по Международно управление на офиса

Artevelde University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Белгия Ghent

Имате ли страст към езиците и хората? За всичко, което е свързано с дигиталния свят? Искате ли да разширите хоризонтите си и да излезете извън зоната на комфорт? Светът е вашата детска площадка!

Бакалавър по международен бизнес мениджмънт

Artevelde University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Белгия Ghent

Мечтаете ли за международна кариера? Желаете ли да разширите хоризонта? Направете ли амбициите си извън границите на вашата страна? Тогава бакалавърската ни степен по "Международен бизнес мениджмънт" ще бъде вашата чаша чай. Тази пълна тригодишна бакалавърска програма се преподава на английски език.