Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Kortrijk тук

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Една от отличителните черти на този град е център за обучение на региона. Висшето образование се осигурява от Kortrijik университет и Католическия университет в Льовен кампуса. Въпреки това, има и други колежи, предлагащи подобни съоръжения.

Бакалавриат Kortrijk. Запишете се за бакалавриат в Kortrijk. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по бизнес мениджмънт и предприемачество

VIVES University College
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Белгия Kortrijk

Програмата за бакалавър по бизнес мениджмънт е предназначена за белгийски и чуждестранни студенти, които желаят да придобият задълбочени познания по различни управленски области и да получат международна бизнес степен в рамките на междукултурния контекст на глобализирания свят. Международни колеги, чуждестранни преподаватели, учебни пътувания и възможности за обмен ще повишат междукултурното съзнание и комуникация.

Бакалавър по международно управление

VIVES University College
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Белгия Kortrijk

Усъвършенстваният бакалавър по международен бизнес мениджмънт е бакалавър по бакалавърска програма. Това е 12-месечна програма на пълен работен ден, която се провежда в университета в Кортрийк, Белгия. През последните три месеца ще провеждате стаж в страна по ваш избор. Програмата съчетава професионални курсове с по-задълбочен поглед върху всички функционални области на управление, развитие на компетенции в различни бизнес среди и изграждане на екип за международни консултантски проекти. Ще можете да вземете курс по бизнес език: холандски или английски. Програмата се преподава по интерактивен начин. От студентите се очаква да участват активно в дискусиите в клас, да анализират бизнес делата, да подготвят бизнес презентации, да докладват чрез групови доклади и да се занимават с компютърно подпомогнати упражнения. Програмата се състои от 11 модула.