$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Бизнес администрация Сантяго де Компостела. Научете повече за бакалавриати по Бизнес администрация в Сантяго де Компостела тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Сантяго де Компостела Градът се намира в северозападната част на Испания, в автономната област Галисия. Има население брой, което е малко под 100 000 жители.

Бакалавриат Бизнес администрация Сантяго де Компостела. Запишете се за бакалавриат в Сантяго де Компостела. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Сантяго де Компостела!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Испания
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Universidade Santiago de Compostela
Сантяго де Компостела, Испания

Обучение на професионалисти, способни да изпълняват задачи по управление, консултиране и оценка на производствени организации. Тези задачи могат да се изпълняват в глобалния о ... +

Обучение на професионалисти, способни да изпълняват задачи по управление, консултиране и оценка на производствени организации. Тези задачи могат да се изпълняват в глобалния обхват на организацията или при отпечатването на нейните функционални области: производство, човешки ресурси, финансиране, комерсиализация, инвестиции, администрация или счетоводство. -
Бакалавриат
Редовно
Задочно
4 години
испански, Gallegan
Септ. 2022
13 Авг. 2022
Кампус