Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Бизнес администрация Швеция Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Бакалавър Бизнес администрация Швеция Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Швеция, Дистанционно обучение Filter

Bachelor of Business Administration

SCPSU Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Отворено кандидатстване Швеция Лозана Швейцария онлайн + още 3