Бакалавриат Бизнес информационни технологии Румъния. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Бизнес информационни технологии в Румъния!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

А технологията програма бизнес информация учи студентите как да прилагат информационните технологии практики в света на бизнеса. Тези практики ще помогнат на предприятията да увеличат приходите, подобряване на маркетингови техники, и гарантиране на важни финансови данни.

Румънски университетски квалификации високо оценена и призната в Европа и извън нея, най-ниските такси за обучение и живот на разходите в Европа. Румънците имат древна и богата история, особено в столицата Букурещ със своите 2 милиона души. Международните студенти, желаещи да учат в Румъния могат да подадат молба или в Министерството на образованието и науката или от избрания румънски университета, за да се получи Писмо за приемане.

Бакалавриат Бизнес информационни технологии Румъния. Запишете се за бакалавриат в Румъния. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Romanian-American University
Bucharest , Romania

The Computer Science за програма Икономика бакалавър от училище за компютърни науки за управление на бизнеса е програма за три години, който се подготвя за администриране на б ... +

The Computer Science за програма Икономика бакалавър от училище за компютърни науки за управление на бизнеса е програма за три години, който се подготвя за администриране на бази данни, програмиране, софтуер, дизайн, уеб дизайн и мрежово администриране. -
Бакалавриат
Редовно обучение
3 години
Английски
Октомври 2020
20 Aug 2015
Campus