Бакалавриат Бизнес информационни технологии Украйна. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Бизнес информационни технологии в Украйна!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това… Научете повече

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

технология Програмата за бизнес информация учи студентите как да се използват понятия като управление на риска, подравняване и корпоративно управление от гледна точка на бизнеса. Акцентът ще бъде поставен върху безопасността данни и човешките ресурси.

Украйна е държава в Източна Европа. Столицата Киев (Ukrainian: Київ - Киев, руски: Киев - Киев) е и най-големият град на Украйна - официално - над 2,7 милиона жители. Киев Националния университет на име след Тарас Shevchenkouniversity е най-голямата и една от най-важните университети.

Бакалавриат Бизнес информационни технологии Украйна. Запишете се за бакалавриат в Украйна. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Свиване

Филтри

Poltava University Of Economics And Trade
Poltava , Ukraine

Бакалавърска степен по бизнес икономика и програмиране курс е предназначен за подготовка на ИТ-специалисти в програмирането със знанието на основи бизнес-моделиране, необходим ... +

Бакалавърска степен по бизнес икономика и програмиране курс е предназначен за подготовка на ИТ-специалисти в програмирането със знанието на основи бизнес-моделиране, необходими, за да се намери решение на практически задачи в областта на икономиката и информационните системи за управление. -
Бакалавриат
Редовно обучение
4 години
Английски, Руски, украински
Септември 2020
Campus