BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Бизнес информационни технологии Холандия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Бизнес информационни технологии в Холандия!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Бизнес информационни технологии е изучаването на информационните технологии и тяхното въздействие върху частните фирми и предприятия. Студентите ще се научат основите като управлението, управление на портфейли и стратегически модели в големи подробности.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Бакалавриат Бизнес информационни технологии Холандия. Запишете се за бакалавриат в Холандия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Бизнес информационни технологии, Холандия Filter

Бакалавърска степен по бизнес изследвания

International Business School the Hague
Холандия, Хага
Бакалавриат
Септември 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
3 години
12 Jul 2019
Английски
Online & Campus Combined
Campus
Online

Степента на бизнес проучванията е уникална комбинация от академично образование в областта на бизнес изследванията, управлението и развитието. За да подпомогне разбирането как ...

Научете повече