Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Бизнес мениджмънт Online. Вижте и сравни най-добрите онлайн Бакалавърски програми тук!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

A бакалавър по бизнес мениджмънт, известен също като BBS е подобен на степен BBA. По този начин, тя включва счетоводство, бизнес, финансови, маркетингови и организационни субекти управление. Въпреки това, той подчертава силно в лидерски и управленски умения.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Бакалавър Бизнес мениджмънт Online. Съберете цялата Online Бакалавър по Бизнес мениджмънт програми информация и се свържете с училищата тук!

9 резултата за Бизнес мениджмънт, Дистанционно обучение Filter

Бакалавър по приложни бизнес (магистър по управление)

La Trobe –Didasko
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Отворено кандидатстване Австралия Мелбърн + още 1

Университетът La Trobe бакалавър по приложни бизнес (мениджърски магистър) ще ви осигури широка основа на бизнес умения, необходими за редица управленски роли в индустрията.

Бакалавър по мениджмънт

Synergy University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 48 - 54 месеца Септември 2020 Русия Москва + още 1

Изучавайте основите на управлението, икономиката, стратегическото планиране и работата с персонала. Научете как да управлявате проектите от всякакъв мащаб и да доведете организациите до най-високата ефективност.

Степен по Бизнес администрация и мениджмънт - онлайн

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 години Отворено кандидатстване Испания Испания онлайн + още 1

Вие ще бъдете в универсален професионално и да има актуално обучение адаптирани към нуждите от работна ръка. Освен това, разстоянието от проучване ADE ще имате личен наставник, който ще ви под каквато и да имате нужда от помощ.

Европейските минете проучвания диплома за управление на PME

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Онлайн обучение Редовно обучение Септември 2020 Алжир Алжир Онлайн Белгия Белгия онлайн Канада Канада онлайн Франция Франция онлайн Гваделупа Гваделупа Онлайн Ливан Ливан онлайн Люксембург Люксембург Онлайн Мартиника Мартиника Онлайн Мавриций Мавриций онлайн Мароко Мароко онлайн Френска Полинезия Френска Полинезия Онлайн Реюнион Реюнион онлайн Швеция Швейцария онлайн Тунис Тунис Онлайн Френска Гвиана Френска Гвиана Онлайн + още 27

Ще бъдат обучени в нови информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в различни аспекти на маркетинга, управление и контрол екипи, определението за бизнес цели, и проучването и познаване на вашата среда, конкурентите ви, вашата целева и вашите клиенти.

Бакалавър по бизнес администрация и мениджмънт

Asturias Corporación Universitaria
Онлайн обучение Задочно обучение 36 - 48 месеца Януари 2020 Испания Мадрид Колумбия Богота + още 2

Време е да влезете на пазара на труда с голям успех, нашата програма развива вашите способности за извършване на административни процеси за управление на всяка частна или публична компания, съветва различни национални и международни организации и насочва операции към вътрешни и външни пазари ...

BA (Hons) Бизнес проучвания

London School Of International Business - LSIB
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 36 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Лондон Великобритания онлайн + още 1

Бакалавърската степен (отличие) в програмата за бизнес проучвания отразява променящия се свят на бизнеса и ви предоставя знанията, необходими за разбиране на бизнеса и управлението както в национален, така и в глобален мащаб.

Бакалавър по бизнес управление (онлайн)

Schellhammer Business School
Онлайн обучение Редовно обучение 3 години Септември 2020 Испания Марбея

Този бакалавърски ниво 4/5 „Удължена диплома по мениджмънт“ е 240-кредитен курс, предназначен да ускори студентите до последната година на свързана бакалавърска степен по бизнес и мениджмънт.

Бакалавър по управление на търговията на дребно и бизнес

Massey University
Кампус Онлайн обучение 3 години Март 2020 Нова Зеландия Оукланд

Тази уникална квалификация е единствената степен на Нова Зеландия, насочена единствено към сектора на търговията на дребно, създаден в отговор на търсенето от страна на работодателите за квалифицирани висшисти със солидни управленски умения и познания за търговията на дребно.

Pathway към бакалавър по приложно управление на бизнеса

Ducere Business School
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 3 години Отворено кандидатстване Великобритания Суонзи

Учете еквивалент на степен на асоцииран специалист, след това завършете бакалавърска степен с UWTSD