BACHELORSTUDIES

Бакалавър Бизнес мениджмънт Русия Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

За управление на бизнеса BBM е специалност бакалавър проектирани със специално внимание на разработването професионалисти лица, които могат да работят и изпълняват техните лидери знания и умения в бизнеса и организациите.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Russia (Russian: Россия) е най-голямата страна в света, която обхваща повече от една осма на Земята "и населеното място земята. Бившият Държавния комитет за висше образование в Русия финансира 240 университети, академии и институти, като Русия солидна страната да учат инча

Бакалавър Бизнес мениджмънт Русия Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Русия, Дистанционно обучение Filter

Бакалавър по мениджмънт

Synergy University
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
48&nbsp;-&nbsp;54 месеца
Английски
Руски
Кампус
Онлайн обучение

Изучавайте основите на управлението, икономиката, стратегическото планиране и работата с персонала. Научете как да управлявате проектите от всякакъв мащаб и да доведете органи ...

Научете повече