Filter
Бакалавърски програми
Хонг Конг Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Бизнес проучвания Хонг Конг. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Бизнес проучвания в Хонг Конг!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Програмите за бизнес изследвания осигуряват фундаментално образование на студенти, които искат да изградят кариера в делова сфера. Университети и бизнес училища по света предлагат такива програми за студенти, които имат желание да изучават основите на бизнеса, финанси и мениджмънта.

Хонг Конг е един от двата специални административни единици от хората "е Република Китай, другата е Макао.

Бакалавриат Бизнес проучвания Хонг Конг. Запишете се за бакалавриат в Хонг Конг. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес проучвания, Хонг Конг

The Education University of Hong Kong

Програмата е насочена към обучение на учители, които ще могат да преподават учебни програми по бизнес, счетоводство и финансови изследвания [BAFS] в средните училища. ... [+]

. Цели на програмата

Програмата е насочена към обучение на учители, които ще могат да преподават учебни програми по бизнес, счетоводство и финансови изследвания [BAFS] в средните училища.

При завършване на програмата се очаква студентите да:

демонстрират солидно разбиране на бизнес и свързани с бизнеса дисциплинарни концепции и теории от предприемаческа перспектива;прилага бизнес и бизнес знания и умения за решаване на бизнес проблеми по отговорен, творчески и иновативен начин;интегриране на концепции, теории и подходи, свързани с бизнеса и бизнеса, за формиране на етично вземане на решения;критично проучване на съвременните проблеми в бизнес средата и технологичния напредък от глобална и мултикултурна перспектива;провеждане на систематични изследвания за оценка на местни, регионални и глобални проблеми на съвременния бизнес и бизнес образование;покаже компетентно преподаване и професионализъм за качествено предоставяне на бизнес образование в училищата и извън него.Структура на програматадомейн Основи на образователните проучвания (Общи)Педагогика за майор 30 cps Общо образование 22 cps Проект за финална година (проект с отличие / проект Capstone) 3 cps Избираеми дисциплини (включително свободни избори, незначителни или втора майор) 30 cps Опит на полето 20 cps Подобряване на езика 9 cps Обща сума: 156 cps ... [-]
Хонг Конг
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски