Filter
Бакалавърски програми
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Бакалавър Бизнес с храни и напитки Online. Вижте и сравни най-добрите онлайн Бакалавърски програми тук!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Бакалавър Бизнес с храни и напитки Online. Съберете цялата Online Бакалавър по Бизнес с храни и напитки програми информация и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес с храни и напитки

The Restaurant School at Walnut Hill College

Бакалавърската степен по мениджмънт на ресторантите обслужва студентите, които търсят кариера в ресторанта и хранително-вкусовата промишленост. ... [+]

Бакалавърската степен по мениджмънт на ресторантите обслужва студентите, които търсят кариера в ресторанта и хранително-вкусовата промишленост.

Традиционното обучение в клас в курсове като Управление на риска и човешки ресурси в хотелиерската индустрия помага на учениците да развият ефективни лидерски стилове и разбиране на проблемите на работното място. В същото време, класове като Бизнес Франчайзинг и Ресторант Дизайн позволяват на учениците да изразят своята креативност чрез проектиране и стратегии за начини да ръководят собствения си ресторант.... [-]

Съединени Американски Щати Филаделфия
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
120 седмици
Кампус
Научете повече на английски