Filter
Бакалавърски програми
Гърция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Бизнес Гърция. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Бизнес в Гърция!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Образователни курсове по бизнес може да се добавят към други програми да разширят сфера на подготовка на студентите за кариери в големи корпорации, малки организации или в стартиращи бизнеси. Такива курсове се предлагат на ниво висше образование навсякъде по света.

Гърция, официално Република Гърция, или Hellas като се обади от древни времена, е държава в Югоизточна Европа. Според преброяването през 2011 г., Гърция "и населението е около 11 млн. евро.

Бакалавриат Бизнес Гърция. Запишете се за бакалавриат в Гърция. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес, Гърция

DEI College

Бизнес проучвания подобряват разбирането на бизнеса и развитие на аналитични, оценъчни и управленски умения. ... [+]

Бизнес проучвания подобряват разбирането на бизнеса и развитие на аналитични, оценъчни и управленски умения.

Мултидисциплинарен характер и води до много възможни кариера, той е идеалният препарат за кариера във всяка област на дейност, а също и за много други кариери в публичния и доброволческия сектор.

Освен бакалавърска степен по бизнес, може да доведе по-нататъшни изследвания.... [-]

Гърция Солун
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски