Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Биохимия Португалия Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Biochemistry се отнася до методи, при които химични реакции засягат жизнените процеси. Типични класове могат да включват неорганична химия, физикохимия, ензимология, биохимични наредби, клетъчна структура и организация, органична химия, биотехнологии, аналитична химия, генетика и молекулярна теория.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Бакалавър Биохимия Португалия Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

1 резултата за Биохимия, Португалия Filter

бакалавър по химични и биохимични инженерство

Polytechnic Institute of Tomar
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Октомври 2020 Португалия Томар

Химически и биологични Програмата е бакалавърска степен за цел да осигури обучение за висше образование в частност областта на химията.