BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавърски програми в Marilia тук

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

В града има много университети и колежи, които предлагат различни курсове, включително тези, свързани с медицината, в колеж, известен като Faculdade де Medicina де Marilia. И двете публични и частни институции работят тук.

Бакалавриат Marilia. Запишете се за бакалавриат в Marilia. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

степен по приложение

Universidade de Marília (UNIMAR)
Бакалавриат
<
Редовно
<
8 семестри
Portuguese (Brazil)
Кампус

Управление на игрището UNIMAR започна през януари 1974 с мисията да насърчава неразделна формирането на професионална, което му позволява да управлявате организации от системн ...

Научете повече