Filter
Бакалавърски програми
Хърватска Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Бакалавър Гастрономия Хърватска Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Хърватия е страна, където 40% от нейните граждани, вариращи между 18 и 35 години са придобили висше образование образование. Страната е подобрила живота на студентите в тези университети с утихна жизнения стандарт в тези университети, особено за местни и дори чуждестранни студенти.

Бакалавър Гастрономия Хърватска Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Гастрономия, Хърватска

Aspira University College

Хърватия успешно изгражда статута на една от най-бързо развиващите се средиземноморски гурме дестинации. Нейният растеж и развитие се основават на богата гастро-енологичн ... [+]

Програма за изучаване на гастрономия

Хърватия успешно изгражда статута на една от най-бързо развиващите се средиземноморски гурме дестинации. Нейният растеж и развитие се основават на богата гастро-енологична традиция, както и на все по-голямото предлагане на разнообразни ресторанти с висококачествен подбор на местна гастрономия и енология. За да се развие гастроенологичен продукт, е необходим висококачествен персонал, обучен да създава висококачествени продукти, които да са в крак с последните разработки в подготовката и представянето на методите за приготвяне на храна, в съответствие с изискванията и нуждите на туристите пазар. С този нов курс, Университетският колеж Аспира насърчава отличните постижения в гастрономията и, като единственото такова висше учебно заведение, обучава студентите да бъдат носители на развитието на хърватската гастрономия.... [-]

Хърватска Загреб разцепване
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски