BACHELORSTUDIES

Бакалавриат по Масиви от данни. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Масиви от данни!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

Големите данни се отнасят до количеството, естеството, контекста, съвместимостта и качеството на големи обеми от данни. Необходима е фирма хванат на математика и компютърни науки за тази област на обучение. Резултати в големите данни са били използвани в армията, сектора на публичните финанси, образование и др.

 

Бакалавриат по Масиви от данни. Търсене на бакалавриати по Масиви от данни. Научете цялата информация, спестете време, контактирайте университетите директно!

2 резултата за Масиви от данни Filter

Бакалавър по информационни науки

Harbour.Space University
Бакалавриат
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Програмата Data Science има за цел да развие уменията, необходими за намаляване на потопа от данни, с които се занимаваме в глобален мащаб. Студентите се учат да намаляват шум ...

Научете повече

BEng Data Science и Big Data Technology

西交利物浦大学
Бакалавриат
01 Септ. 2020
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
15 Юли 2020
Английски
Кампус

След XJTLU вълнуващ и новаторски Syntegrative Образователен модел е, тази програма е равен сътрудничество между университета и индустрията партньор, Sugon, в Училището по изку ...

Научете повече