BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Градоустройство Сенегал. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Градоустройство в Сенегал!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Бакалавърска степен по градоустройство има за цел създаване на градска среда, които са устойчиви и добри за живеене. Учениците ще получат и образование в градски дизайн, икономика, история, околната среда и политиката проучвания. Завършилите ще могат да работят за местните власти или частни предприемачи сектора на недвижимите имоти и консултации.

Има много различни варианти за висше образование, които са достъпни в Сенегал. Последните години се наблюдава приток на чуждестранни студенти, тъй като някои програми са били въведени за да се подобри състоянието и качество на висше образование тук.

Бакалавриат Градоустройство Сенегал. Запишете се за бакалавриат в Сенегал. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Градоустройство, Сенегал Filter

Бакалавър по недвижими имоти и градоустройствено планиране

Institut Africain de Management
Бакалавриат
<
Редовно
Френски
Кампус

Ръководството на качеството като относими и оригинален начин в един свят, в постоянно търсене средства и организация. Фирми искат решения с отворен, отговорно и устойчиво да с ...

Научете повече