BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Градско и регионално планиране Канада. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Градско и регионално планиране в Канада!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

За тези, които се интересуват от създаване на мащабни проекти, които оказват влияние върху големи общности, професионалната сфера на градско и регионално планиране често става една от възможностите за развитие и прилагане на професионални интереси.  

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Бакалавриат Градско и регионално планиране Канада. Запишете се за бакалавриат в Канада. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Градско и регионално планиране, Канада Filter

Отличие бакалавър по екологично проектиране и планиране

Fanshawe College
Канада, Лондон + 3 Още
Бакалавриат
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Campus

По-зелени, по-устойчиви общности. Общности, които работят в хармония с околната среда, за да създадат трайни и полезни обществени пространства. Ако видите бъдещо проектиране и ...

Научете повече