Filter
Бакалавърски програми
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Бакалавър Градско и регионално планиране Южноафриканска Република Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Градско и регионално планиране е област, която се занимава с изработка на дизайн и предложения за развитие на определена част от земя, която се използва от хора, на регионално, градско или промишлено ниво.  

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Бакалавър Градско и регионално планиране Южноафриканска Република Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Градско и регионално планиране, Южноафриканска Република

Други възможности в тази научна област:
University of Johannesburg

Тази квалификация е предназначена за студенти, специализирани в областта на планирането на градско и регионално развитие, работещи в правителствения и неправителствения с ... [+]

След успешно завършване на националната диплома, кандидатите могат, при спазване на приложимите програмни разпоредби, да се регистрират за бакалавърска степен по технологии (Baccalaureus Technologiae –BTech). BTech изисква минимум една година допълнително проучване.

Степен на BTech в съответната област на изследване ще бъде предоставена на кандидатите след успешно приключване на всички теоретични изисквания.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски