BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Градско и регионално планиране Южноафриканска Република. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Градско и регионално планиране в Южноафриканска Република!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Градско и регионално планиране е област, която се занимава с изработка на дизайн и предложения за развитие на определена част от земя, която се използва от хора, на регионално, градско или промишлено ниво.  

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Бакалавриат Градско и регионално планиране Южноафриканска Република. Запишете се за бакалавриат в Южноафриканска Република. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Градско и регионално планиране, Южноафриканска Република Filter

Бакалавър по градоустройствено и регионално планиране

University of Johannesburg
Бакалавриат
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
30 Окт. 2020
Английски
Кампус

Целта на бакалавърската програма за градоустройство и регионално планиране е да развие студентите така, че да са в състояние да осигурят решения на сложните и предизвикателни ...

Научете повече

Бакалавър по градско и регионално планиране

University of Johannesburg
Бакалавриат
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
3 години
30 Септ. 2020
Английски
Кампус

Катедрата по градско и регионално планиране поддържа силни връзки с професии по планиране чрез своята принадлежност към Южноафриканския институт за планиране и Южноафриканския ...

Научете повече