BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Градско и регионално планиране Съединени Американски Щати. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Градско и регионално планиране в Съединени Американски Щати!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Градско и регионално планиране е област, която се занимава с изработка на дизайн и предложения за развитие на определена част от земя, която се използва от хора, на регионално, градско или промишлено ниво.  

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Градско и регионално планиране Съединени Американски Щати. Запишете се за бакалавриат в Съединени Американски Щати. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

2 резултата за Градско и регионално планиране, Съединени Американски Щати Filter

BSC в географска наука и планиране на общността

Northern Arizona University
BSc
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Бакалавърската степен по Geographic Наука и планиране на Общността интегрира географското познание и GIS картографски технологии с решаване на проблеми областта на планиране н ...

Научете повече

Средно-специално в градските и регионални изследвания

University Of Wisconsin - Green Bay
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Градски и регионални изследвания развива хора, които искат да направят разлика в тяхната общност: разлика в това, което се случва с по-стари квартали в преход; разлика в това, ...

Научете повече