BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Градско развитие Япония. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Градско развитие в Япония!

Степента „бакалавър“ може да придобиете след като успешно завършите съответната програма, която се предлага в някой университет или колеж. Обучението в такива програми може да продължава от три до седем години, това зависи от специализацията.

А програмата, в градско развитие дава на студентите знания за анализ и управление на развитието на настоящите и бъдещите градове. Програмите може да са различни, но общи теми биха могли да включват теории за финанси, планове, политики и структури на управление.

Япония е една от най-силно интегрирани системи за висше образование в Азия. Japans подход към науката и технологиите, е висока оценка по този начин своите образователни нива много структуриран от детството до начално чрез вторично третични равнища. С 126 милиона души, живеещи в Япония има културни богата среда. Велика Токио площ е най-големият столичен район в света, с над 30 милиона жители.

Бакалавриат Градско развитие Япония. Запишете се за бакалавриат в Япония. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Градско развитие, Япония Filter

Бакалавър в Йокохама Creative-град изследвания (YCCS)

Yokohama National University
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Кампус

Програмата предлага иновативни интердисциплинарни курсове за бъдещи лидери.

Научете повече