Filter
Бакалавърски програми
Саудитска Арабия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бакалавриат Гражданско инженерство Саудитска Арабия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Гражданско инженерство в Саудитска Арабия!

A бакалавър "е степен може да доведе образователни врати, дават възможност за напредък в кариерата, или се поставят основите за упражняване на висша степен. Нашата цел е да помогне на кандидат-студенти се движите в процеса на избор на програма успешно. Ние правим нещата лесно чрез рационализиране на търсене.

Областта на гражданското строителство и инженерство се нарича така, защото то се занимава с проектиране и изграждане на структури, които се използват всеки от обикновени хора; тук може да наречем такива строежи като например пътища и мостове. Гражданското инженерство и строителство има брой специализации, включително екологически и свързани с транспортно строителство.  

Саудитска Арабия, официално известен като Кралство Саудитска Арабия, е най-голямата арабска държава в Западна Азия по суша, а на вторият по големина в арабския свят. Саудитска Арабия се сервира от авиокомпанията национален Saudi Arabian Airlines, често наричан от арабски името му Saudia.

Бакалавриат Гражданско инженерство Саудитска Арабия. Запишете се за бакалавриат в Саудитска Арабия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Научете повече Свиване

1 резултата за Гражданско инженерство, Саудитска Арабия

Степени
Място
Саудитска Арабия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Alfaisal University

Архитектурен Engineering програма в Alfaisal университет подготвя своите възпитаници за широк спектър от кариери в строителната индустрия, включително дизайн, координация ... [+]

Бакалавър по Архитектурен Engineering

Архитектурен Engineering съчетава архитектура и инженерство, за да се съсредоточи върху връзките между проектирането и строителството. Специалисти в тази дисциплина работа с архитекти, така и за други инженери да се осигури навременното и ефективно проектиране и строителство на сгради и други структури и системи. С огромното количество на строителство ще се проведе в Рияд, очевидно е, че Архитектурен Engineering е потенциално богата област тук в Кралство. Ако проявявате интерес в изграждането неща, мисля за това как работят нещата, рисуване, като модел, работейки с ръцете си, работа с други хора, изкуството и историята, Архитектурен Инженеринг може да е работа за вас.... [-]

Саудитска Арабия Рияд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски