$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Дигитални комуникации Мавриций. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Дигитални комуникации в Мавриций!

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университет… Научете повече

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Цифрови програми комуникационни запознае студентите с концепциите и практиките, използвани за производството на и редактиране на печатни, телевизията, и излъчено съдържание. Студентите могат да се научат как да се разпределят важна информация чрез съвременни технологии или дизайн маркетингови кампании за множество фирми и организации.

Мавриций, официално Република Мавриций е островна държава в Индийския океан, около 2000 километра от югоизточните брегове на африканския континент.

Бакалавриат Дигитални комуникации Мавриций. Запишете се за бакалавриат в Мавриций. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Мавриций
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Curtin University Mauritius
Moka, Мавриций

Комуникационните професионалисти са много талантливи експерти, които могат да предават информация през медиите и корпоративния пейзаж на голям брой хора. Тази широко базирана ... +

Комуникационните професионалисти са много талантливи експерти, които могат да предават информация през медиите и корпоративния пейзаж на голям брой хора. Тази широко базирана степен ще ви осигури обучение за традиционни медийни и комуникационни роли, но също така ще ви подготви за новопоявили се работни роли, които все още не съществуват в тези области. -
Бакалавриат
Английски