$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Дигитални комуникации Лион. Научете повече за бакалавриати по Дигитални комуникации в Лион тук!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение… Научете повече

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

А програмата, в цифровата комуникация може да помогне на учениците да разберат основните аспекти на журналистиката, маркетинг и връзки с обществеността. Като цяло учебната програма е проектирана специално за ученици със засилен интерес в областите маркетинг или реклама, както и електронните устройства, използвани в тези отрасли.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Лион се намира в Източна и Централна Франция. Това е град с повече от 400 000 жители. Lyon града има много университети, колежи и други малки заведения за висше образование.

Бакалавриат Дигитални комуникации Лион. Запишете се за бакалавриат в Лион. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Лион!

Свиване
Прочетете повече за образованието във Франция
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Sup de Pub
Париж, Франция +2 Още

След завършване на две години на проучване в областта на маркетинга, комуникациите, графичните изкуства и дизайн, студентите могат да се запишат директно в трета година на спе ... +

След завършване на две години на проучване в областта на маркетинга, комуникациите, графичните изкуства и дизайн, студентите могат да се запишат директно в трета година на специализирано проучване: SPCOM ...Тази година -
Бакалавриат
Редовно
Кампус