$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Дигитални медии Брюж. Научете повече за бакалавриати по Дигитални медии в Брюж тук!

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат… Научете повече

Бакалавърска степен е след средното степен възложен след завършен 120 кредита. Това обикновено отнема осем семестъра да завърши бакалавърска степен. Докато попълване на бакалавърски курсове, кандидатите трябва да учат общи курсове и изберете основен определена тема. Бакалавърска степен може да се нарече диплома за средно образование в някои страни.

Digital медии е фокус програма, която може да обхваща теми като компютърна графика, видео продукция и творчески комуникации. Цифрови програми медиите да помогнат на учениците да придобият знанията, специфични за областта от която се нуждаят, за кариера в областта на графичния дизайн, дигитална медийна продукция и филм и забавление.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Брюж е важен център за обучение в Белгия. Има няколко колежи като HOWEST и KHBO. Престижния Колеж на Европа има своята база в този град.

Бакалавриат Дигитални медии Брюж. Запишете се за бакалавриат в Брюж. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Брюж!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Белгия
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Howest University of Applied Sciences
Брюж, Белгия

Дигитален дизайн и разработка (Devine) е уникална 3-годишна бакалавърска програма в KASK Conservatory School of Arts на HOGENT и Howest в Кортрейк (Белгия). В Devine ще бъдете ... +

Дигитален дизайн и разработка (Devine) е уникална 3-годишна бакалавърска програма в KASK Conservatory School of Arts на HOGENT и Howest в Кортрейк (Белгия). В Devine ще бъдете обучени да използвате своите умения за проектиране, разработка и изследване, за да създавате онлайн преживявания в близко и далечно бъдеще. Учебната програма на Devine се основава на тези 3 актуални, доказани в индустрията умения. Тази програма е достъпна на холандски и английски език. Дигитален дизайн Дигиталният дизайн разкрива теми, вариращи от визуален дизайн, където се запознавате с иконографията и типографията на марката, чак до графиката с движение, където вашите анимации привеждат всичко в движение. Творческо развитие Красотата на това да си Deviner е, че притежаваш всички необходими умения, за да работиш по проект от началото до края. Имате перфектния баланс от умения да проектирате и кодирате вашите идеи. UX изследвания Хората обичат дигиталните продукти, които обичат хората. Създаването на цифрови продукти, които са ценни за крайния потребител, е от съществено значение. Ето защо ние продължаваме да проверяваме потребителското изживяване, за да изучаваме проблемите и поведенията, които възприемаме около нас. В дигиталната област Devine е идеалното място за хора с най-добри таланти. След като завършите, можете веднага да започнете като Experience Designer/ Front-end Developer/ Interaction Designer/ Motion Designer/ Full Stack Developer/ Mobile Developer или накратко казано: Deviner. Програмно съдържание Дизайн Визуално разказване на истории Типография Графики на движение Брандиране Photoshop Илюстрация UX инструменти Развитие Разрешаване на проблем Творческо кодиране HTML CSS JavaScript Интерактивни инсталации Php Изследвания Пътувания на потребителите Писмени умения Мозъчна атака Креативно мислене Анализ на данни Целева аудитория QA тестване Изисквания за прием Заверено копие и превод на вашата диплома Сертификат за владеене на английски език Мотивационно писмо За повече информация относно изискванията за прием, моля, посетете уебсайта на университета. Кариерни възможности Дизайн UI дизайнер Дизайнер на дигитален продукт UX дизайнер Дизайнер на движение Марков дизайнер Създател на съдържание Дигитален разказвач Развитие Front-end разработчик Креативен кодер Мобилен разработчик уеб разработчик UX-инженер Дигитален производител Изследвания Анализатор на данни UX дизайнер Изследовател по анализи Маркетингов изследовател -
Бакалавриат
Редовно
3 години
Английски, холандски
Септ. 2022
15 Юни 2022
Кампус