$close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Дигитални медии Уинипег. Научете повече за бакалавриати по Дигитални медии в Уинипег тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години. Ц… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Цифрови програми медии може да бъде идеален за хора, които обичат да работят с технология за създаване на цифрово съдържание за забавление. Като част от своята цифрова медия програма, студентите могат да се научат как да използват съвременни компютърни програми, как да се програмират компютърен софтуер и как да се използва дигитализирани съдържание като маркетингов инструмент.   

Канадците Отдаваме голямо значение на ученето, и са разработили първокласни образователната система с високи стандарти. Не само, че Канада осигури безопасна, чиста околна среда, но е последователно класирана като една от най-добрите места в света за живеене от гледна точка на качеството на живот от страна на ООН.

Обучение в Winnipeg е забавно и приключенски. Можете постигне своите образователни цели, и в същото време се радват на живота в този оживен град. Студентите могат да постигнат нито един сертификат, диплома и образователни програми, които желаят да придобият само с включване в града "и институции.

Бакалавриат Дигитални медии Уинипег. Запишете се за бакалавриат в Уинипег. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Уинипег!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Канада
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Canadian Mennonite University & Redekop School of Business
Уинипег, Канада

Как хората могат да използват символи, изображения и звуци, за да създадат смисъл, който може да се споделя между групи и индивиди? В кой момент убедителните публикации се пре ... +

Как хората могат да използват символи, изображения и звуци, за да създадат смисъл, който може да се споделя между групи и индивиди? В кой момент убедителните публикации се превръщат в пропаганда? Как новите социални медии влияят на семейната динамика в Северна Америка? Защо хората ще споделят личния си живот с непознати, при условие, че непознатият държи микрофон? При комуникациите и медийните изследвания студентите ще получат опит в теорията на комуникациите, както и практическите умения, необходими за ефективността на работното място. По време на този процес студентите ще бъдат насърчавани да се изправят пред големите въпроси на полето относно значението, разпространението на информация и идеи, силата на гласа и взаимодействието между вярата и професионалната практика. -
Бакалавриат
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение