close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат по Европейски бизнес. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Европейски бизнес!

Бакалавърска степен често е стандартът за влизане в редица различни ситуации на заетост. Това е и първата стъпка към участие в магистърски програми. В повечето случаи, тази степен изисква около четири години работа и о… Научете повече

Бакалавърска степен често е стандартът за влизане в редица различни ситуации на заетост. Това е и първата стъпка към участие в магистърски програми. В повечето случаи, тази степен изисква около четири години работа и общо 120 семестриални кредити. Много от курсовете в рамките на програмата попадат бакалавърска под шапката на общото образование, а останалите курсове погледнем по-отблизо в темите, необходими за избраната кариера.

Какво е бакалавър по европейския бизнес? Европейската бизнес Програмата предлага добре закръглени изследване на дейност в рамките на европейския контекст. Студентите обикновено ровя в теми като основно за управление на бизнеса, бизнес право, международен бизнес, европейските институции, глобалните източници, международна логистика, както и в някои случаи на втори език. Тези курсове са предназначени за подготовка на студенти с интерактивни и иновативни бизнес умения, свързани с европейски бизнес практики.

Програми Някои гарсониери в тази област може да предложи разделяне на времето, прекарано в различни страни. Стажове и други възможности за стаж се предлагат от няколко различни училища. След общите класове са завършени, студенти по тази програма имат известна гъвкавост, така че те могат да започнат да усъвършенствате уменията си в определен клон на бизнеса. На дипломирането, тези ученици също са били изложени на въздействието на важни бизнес контакти чрез инструктори и други професионалисти.

Разходите за посещаване на една от тези програми могат да варират от едно училище в друго. Това е особено вярно, когато училищата в границите на страните се сравняват. За точна обучение и такса информация, кандидат-студенти трябва да се свържат директно училищата избор.

Завършили често са учили, и може би работил, в няколко различни страни и са имали експозиция на редица езици.Това поставя на завършилите в състояние да търсят конкурентни възможности за работа. С професионални квалификации, които се признават в няколко страни, завършилите могат да си намерят работа със световни корпорации и компании от цял ​​свят. Много възпитаници специално търсят позиции, които им позволяват да бъде международно мобилен. Длъжности могат да включват персонал мениджър, ръководител на проекта, младши консултант и помощник-одитор.

Ако се интересувате от този курс на обучение, да разгледаме опциите в списъка на програмата. Училищата са изброени с оловни форми за ваше удобство. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Aeres University of Applied Sciences
Алмере, Холандия +2 Още

Този четири години Бакалавър ще се фокусира върху предприемачеството и иновациите в европейската хранително-вкусова бизнес. В първите две години ще получават основа в управлен ... +

Този четири години Бакалавър ще се фокусира върху предприемачеството и иновациите в европейската хранително-вкусова бизнес. В първите две години ще получават основа в управлението на бизнеса, маркетинга и хранителен продукт развитие. -
Бакалавриат
Редовно
4 години
Английски
Септ. 2021
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук