close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Езикознание Canal Mahmoudiah Street. Научете повече за бакалавриати по Езикознание в Canal Mahmoudiah Street тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.Ез… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Езиците са област на знания, чрез която студентите развиват умения да четат, пишат, разбират и говорят чужд език и подобряват позициите си на трудовия пазар, тъй като придобиват способност да комуникират с хора от други страни и култури. Това поддържа процесите на глобализация и им дава възможност да се развиват на по-качествено ниво, и подготвя студентите за брой кариери.

Египет е най-старата образователна система в Северна Африка и Близкия изток. Правителството винаги финансиране на висшето образование, което я прави една от най-евтиния живот студента в Северна Африка и Близкия изток. Университета на Кайро е водещият университет.

Бакалавриат Езикознание Canal Mahmoudiah Street. Запишете се за бакалавриат в Canal Mahmoudiah Street. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Canal Mahmoudiah Street!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Египет
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
جامعة فاروس بالاسكندرية
Canal Mahmoudiah Street, Египет

Факултетът по езици и превод предлага на студентите шанс не само да учат, но и да узреят и да се развиват. Първо се предлага на студента богат избор от чужди езикови отдели: о ... +

Факултетът по езици и превод предлага на студентите шанс не само да учат, но и да узреят и да се развиват. Първо се предлага на студента богат избор от чужди езикови отдели: отдавна установените английски или френски отдели или новооткритите китайски, испански и турски отдели. -
Бакалавриат
Английски, арабски
Септ. 2021