close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Езикознание Атланта. Научете повече за бакалавриати по Езикознание в Атланта тук!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Езиковите програми осигуряват на студенти знания, необходими за изграждане на успешна и интересна кариера в контекста на непрекъснато глобализиращ се свят. Такива умения особено се ценят в бизнес индустрията, където има широк избор на професии и кариери.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Georgia State University е един от най-реномираните университети в Атланта. Също така имате Emory University, Clark Atlanta University и University System на Грузия.

Бакалавриат Езикознание Атланта. Запишете се за бакалавриат в Атланта. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Атланта!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Morehouse College
Атланта, Съединени Американски Щати

Нашата испанска програма подготвя учениците да интерпретират, сравняват и обясняват културата и художествените произведения, породени от разнообразните общества на испаноезичн ... +

Нашата испанска програма подготвя учениците да интерпретират, сравняват и обясняват културата и художествените произведения, породени от разнообразните общества на испаноезичния свят. Нашите студенти демонстрират интерпретативни, презентационни и междуличностни комуникационни умения на испански на Advanced Low ниво, съгласно насоките за владеене на Американския съвет за преподаване на чужд език. Широките умения за тълкуване и езиково ниво, които предлагаме, са полезни в личния и професионалния живот и подготвят нашите ученици за глобално гражданство. -
Бакалавриат
Английски
Септ. 2021