close

Филтри

Преглед на резултатите

Бакалавриат Езикознание Raleigh. Научете повече за бакалавриати по Езикознание в Raleigh тук!

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.Ез… Научете повече

Степента „бакалавър“ е първия маркер на висше образование, такива програми се предлагат в университети и колежи, те са достъпни за всички студенти. Повечето бакалавърски програми продължават от три до седем години.

Езиковите програми са предназначени за студенти, изграждащи кариера, която държи основно на комуникация с хора от други култури и страни и подразбира чести предвижвания от едно място на друго. Професионалистите с добри езикови умения са много търсени в различни индустрии, затова завършилите имат голяма свобода да се реализират професионално.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Raleigh се намира в Северна Каролина, САЩ. Градът е дом на многобройни публични, обществени и частни (с цел печалба) висшите учебни заведения. Заедно с високи академични постижения на институциите са известни спортни и развлекателни мероприятия.

Бакалавриат Езикознание Raleigh. Запишете се за бакалавриат в Raleigh. Научете информация за програмите, контактирайте университетите в Raleigh!

Свиване
Прочетете повече за образованието в САЩ
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Saint Augustine's University School of General Studies
Raleigh, Съединени Американски Щати

Общият брой кредитни часове за удовлетворяване на изискванията за чуждоезичен непълнолетен е 18 часа. Студентите, които докажат чрез провеждане на тестове, че владеят езика на ... +

Общият брой кредитни часове за удовлетворяване на изискванията за чуждоезичен непълнолетен е 18 часа. Студентите, които докажат чрез провеждане на тестове, че владеят езика на нива извън средните нива, ще трябва да изминат минимум 12 часа от езика, за да постигнат общите изисквания от 18 часа и могат да избират от следните курсове според техните собствен интерес и съвети на преподавател по чужд език. Елементарните езикови курсове (131, 132) са само за отстраняване на недостатъци. Кредитът за тези курсове може да не се брои за непълнолетния. -
Бакалавриат
Английски
Септ. 2021