BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Екологичен мениджмънт Виетнам. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Екологичен мениджмънт в Виетнам!

Бакалавърската степен се придобива в университети и колежи. Ако искате да придобиете степен „бакалавър“, трябва успешно да изпълните изискванията на програмата, която може да продължава от три до седем години.

The Бакалавър по Програма за екологичен мениджмънт степен дава възможност на студентите да придобият умения и инструменти, свързани с проучването и оценката на екологичните проблеми.

Виетнам предлага разнообразен разнообразие от зашеметяваща забележителности. Студентите могат да се насладят на естествената красота на страната, студентите, които пътуват до Виетнам ще бъдат очаровани от големите градове, пазари и магазини, които са за разлика от всичко на тази планета. University вход във Виетнам се основава на резултати, постигнати в приемния изпит.

Бакалавриат Екологичен мениджмънт Виетнам. Запишете се за бакалавриат в Виетнам. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Екологичен мениджмънт, Виетнам Filter

Бакалавър по управление на околната среда и технологии

Ho Chi Minh City University of Technology
Бакалавриат
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата за обучение на HCMUT- Bach Khoa University е актуализирана, за да отговори на нуждите на обществото от висококвалифицирани човешки ресурси в областта на управлениет ...

Научете повече