Бакалавриат Екологичен мениджмънт Литва. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Екологичен мениджмънт в Литва!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продъл… Научете повече

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

Програмите по екологичен мениджмънт са предназначени за такива студенти, които искат да балансират търговските нужди, нужди за развитие и нуждите на околната среда. В зависимост от програмата, студентите могат да се фокусират върху проучвания на околната среда и бизнес теми.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Бакалавриат Екологичен мениджмънт Литва. Запишете се за бакалавриат в Литва. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Vytautas Magnus University
Kaunas, Литва

След завършване на учебната програма, завършилите ще могат да анализират явленията, протичащи в жизнената среда, ... +

След завършване на учебната програма, завършилите ще могат да анализират явленията, протичащи в жизнената среда, -
Бакалавриат
Редовно обучение
4 години
Английски
24 Авг. 2020
30 Юни 2020
Кампус