BACHELORSTUDIES

Бакалавриат Екологичен мениджмънт Нова Зеландия. Научете повече за най-добрите бакалавриати по Екологичен мениджмънт в Нова Зеландия!

Степента „бакалавър“ се присъжда на студенти, след като те успешно завършват съответна серия предмети и дисциплини, които се предлагат в рамките на една програма в университет или колеж. Обучението обикновено продължава от три до седем години, в течението на това време студентите придобиват специализация в определена насока.

A бакалавърска степен по управление на околната среда се занимава с правилното управление на околната среда. Тя възнамерява да търси устойчиви средства за развитие и обхваща теми като биологичните и химическите науки. Завършилите ще могат да комбинират техники за управление с познаване на околната среда за разрешаване на настоящите проблеми на околната среда.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Бакалавриат Екологичен мениджмънт Нова Зеландия. Запишете се за бакалавриат в Нова Зеландия. Научете информация за бакалавриатите, конактирайте университета в %%COUNTRY%!

1 резултата за Екологичен мениджмънт, Нова Зеландия Filter

бакалавър по планиране на околната среда

The University of Waikato
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

А мултидисциплинарен, научни изследвания, ръководени от програма, която предоставя на теорията и практиката в съответствие с съвременна планиране на околната среда. Бакалавър ...

Научете повече