Bakalavarski-programi.com

Бакалавър Устойчива енергия Великобритания Online. Погледнете в горния бакалавър в МВА програми тук!

A бакалавър "е степен се присъжда на успешно завършване на бакалавърска академична програма. Тя често е първа степен студент получи в своята академична кариера. Обикновено са необходими четири години редовно обучение да печелят бакалавърска степен.

Устойчиви на програмите за енергийна често се фокусират върху принципите на науката и математиката, които се прилагат за запазване на енергията. Студентите могат да научат за алтернативни източници на енергия, като например биогорива, слънчеви панели и вятърни турбини, и как те могат да бъдат включени в днешните енергийни системи.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Бакалавър Устойчива енергия Великобритания Online. Съберете цялата информация за бакалавър по МВА програми и се свържете с училищата тук!

1 резултата за Устойчива енергия, Великобритания Filter

Beng (Hons) в системите на машиностроенето и електроенергията

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Запитване на информация Великобритания Глазгоу + още 1

Приложете директно до година 3 от тази инженерна степен и овладейте енергийните технологии и дизайнерските умения, които се търсят от днешните енергийни индустрии. Степента е акредитирана от Института по енергетика и предлага майсторски маршрут.